Notting Hill

Our Notting Hill project included a subterranean extension to an existing basement in order to add light into the lower ground floors, plus a rear two storey extension to allow for en-suites to upper bedrooms and a large family kitchen diner. The fit out included bespoke decorative covings, walnut doors with bronze inlays and fabric panelled joinery. The finished house includes five en-suite bedrooms, large formal lounge and dining room, open plan family kitchen lounge and a large entertainment space including a cinema, bar, wine cellar, gym, pool and spa.
LOCATION
Notting Hill
DURATION
81 weeks - 3 phases
SIZE
8,500 sq ft
PROJECT TYPE
Subterranean extension to a double basement
including rear extension and fit out
PROJECT TEAM
Maxwell & Company Architects
Structural Engineer - Fairhurst
Interior Designer - Hesellic Design
CONTRACT TYPE
JCT with CDP
Info
Back to top

We use cookies for analytical purposes to ensure our website is the best it can be for you. By continuing, you agree to receive all cookies issued by London Projects.